За нас

Ел Топ…, и готово!

В динамичния съвременен свят най-ценният ресурс, с който хората разполагат, е времето. Всеки знае колко е висока цената му – от дребния собственик до големия предприемач. Отдавна отминаха дните на тромавите „башмайстори“, които не зачитат срокове, пилеят времето и парите на работодателите си, а след себе си оставят само бъркотия и празни обещания.

Ние от Ел Топ ценим всяка минута и всеки лев на нашите клиенти. Докато другите оправдават високите си цени с гръмки обещания, ние изпълняваме вашите изисквания във възможно НАЙ-КРАТКИТЕ СРОКОВЕ и без компромис с КАЧЕСТВОТО. Малко са фирмите, които успяват да предоставят на клиентите си качествено обслужване в най-кратки срокове, но ние го правим. Поради тази причина, още със създаването на фирмата през 2008 г., успяхме БЪРЗО да спечелим доверието както на корпоративни клиенти като: НЕК ЕАД – Язовири и каскади, УниКредит Булбанк, ОББ, Бизнес парк София, Токуда, жилищен комплекс Бистрица Гардън и др., така и на много предприемачи от малкия и среден бизнес,а и на немалко физически лица.

Макар че последните години бяха белязани от икономическа нестабилност, ние утвърдихме името си на пазара и разширихме значително сферата на нашата дейност. Сега освен проектирането, изграждането и поддръжката на електроинсталации и съоръжения, втч. – подстанции, трафопостове, въздушни и кабелни линии, зазeмителни и мълниезащитни инсталации, присъединяване на сгради към енергийната система, извършваме, с присъщата ни експедитивност и качество, също и строително-монтажни дейности като: изкопи, дренажиране, груб строеж, хидроизолация, топлоизолация, ВиК, шпакловане и боядисване

Как постигаме такова високо ниво на професионализъм в ЕлТоп?

На първо място е добрата организация, но освен това разполагаме и с изключително мотивиран екип от професионалисти, модерно оборудване и нестихващ ентусиазъм.